Euromasters Regatta Mnichov 25.7. – 28.7.2024

Ve dnech 25.7.2024 – 28.7.2024 se uskutečnila v Mnichově veslařská Euromasters Regatta, které se zúčastnilo i několik členů veslařského oddílu TJ Bohemians Praha. V různých věkových kategoriích se postupně představili: Zdeňka Sieberová, Renata Kratinová, Marie Zeithamlová, Vladimír Burda, Jan Páčal, Miroslav Brabec, Jiří Ryšavý a Martin Mičan.

            Celkem posbírali v silné konkurenci evropských klubů na zdejším olympijské kanále v různých disciplínách sedm vítězství, pět druhých míst, devět třetích míst, jedno čtvrté a jedno páté místo. Nejvíce vítězství posbírali Miroslav Brabec a Jiří Ryšavý, kteří zvítězili celkem 3x, dalšími úspěšnými zástupci našeho oddílu byli Vladimír Burda a Renata Kratinová se dvěma vítězstvími. Po jednom vítězství pak získali Zdeňka Sieberová, Jan Páčal a Martin Mičan.

            Většina výše uvedených účastníků se zároveň chystá na regattu, která se uskuteční v polovině září v Brandenburgu, kde se koná World Rowing Masters Regatta, která je neoficiálním mistrostvím světa klubů masters veslařů.

Příspěvek byl publikován v rubrice Nezařazené a jeho autorem je admin. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

Napsat komentář